Hur är utelivet i Stockholm?

För dig som ska flytta till Stockholm inom en snar framtid kan det vara bra att få reda på lite mer om själva staden! Förutom alla pubar och aktiviteter på campus, så är ju Stockholm Sveriges huvudstad och alltså en av de roligare städerna. Jag själv gillar att gå ut en del, och då kan man ju undra om Stockholm har ett bra uteliv eller inte.

Det man spontant kanske tänker på först är Stureplan. Jag själv föredrar absolut att gå ut på söder, då jag tycker det är bättre stämning och musik där! Sedan beror det givetvis på event. Oavsett vad man föredrar för slags klubb (eller om man föredrar bar!) så finns det något för alla. Speciellt på sommaren så öppnar flera uteställen som vanligtvis inte brukar vara öppna, och utelivet blir ännu roligare!


Efter en rolig utekväll i helgen!

Så om du föredrar utelivet i Stockholm framför studentlivet, eller bara känner för att variera dig, kan det vara skönt att veta att det finns många alternativ på vart man kan dra någon kväll, oavsett om det är helg eller vardag!