Kom du in??

13 juli, dagen med stort D, är äntligen här! Idag har antagningsbeskeden inför höstens utbildningar kommit, och jag håller alla tummar för att du kommit in på den utbildningen du ville! Kanske till och med datateknik på KTH? Och kom du inte in, tänk på att det inte är över! Reservplatser finns, så tappa inte hoppet.

Och glöm för guds skull INTE att tacka ja senast den 28e juli. Jag har en kompis som faktiskt ”accepterade”, men hon glömde klicka på bekräfta och tappade därmed sin plats på utbildningen och fick vänta ett helt år innan hon kunde börja plugga. Lite roligt i efterhand, och verkligen ett extremfall, men det är alltså möjilgt.

GRATTIS TILL DIG SOM KOM IN!


Minns det själv som en riktigt härlig dag!!!

2 reaktion på “Kom du in??

  1. Viktoria

    Åh nej vad tråkigt att hon missade platsen. Jag kom in på mitt andrahandsval men hoppas fortfarande på förstahandsvalet, håll tummarna 🙂

Kommentarer inaktiverade.