Vad vill du att jag bloggar om?

Tyvärr har det dykt upp lite krångel med att ladda upp bilder för mig nu i helgen, så jag måste vänta med ett av mina inlägg tills det börjar fungera igen (så det inlägget kommer förhoppningsvis imorgon). Vi bloggare har fått en lista över ämnen som är bra att ta upp nu i sommar, men det är alltid kul och intressant att höra direkt från läsarna vad som borde tas upp! Har du något du undrar över? Hur är det att börja på KTH? Får man kompisar? Vilken dator ska man skaffa om någon? Alla frågor, stora som små, är intressanta för mig! Så har du tips, kommentera här under dirr!

4 reaktion på “Vad vill du att jag bloggar om?

 1. Mohammed

  Hej Rebecca, grattis till examen!

  Du får gärna göra ett inlägg om de saker man kan tänkas behöva införskaffa innan man börjar på KTH….typ hur pass bra dator man kan tänkas behöva, vilket OS man bör köra/icke köra o.s.v. Funderar personligen på att införskaffa en av de ”sämre” varianterna av nya Macbook Pro’n.

  Är själv på väg att flytta till Stockholm för att påbörja mina studier till hösten…. Om du har lust får du även gärna göra ett inlägg med ”tips och tricks” för oss som flyttar till Stockholm! Saker som kan vara bra att tänka på o.s.v.

  Tack i förhand!

 2. Rebecca Redgert Inläggsförfattare

  Hej Mohammed, och tackar!

  Tack för tips på smarta inlägg! Ett inlägg med vad man bör införskaffa är smart, och det kan jag göra nu i juli så man har god tid på sig att skaffa det som behövs. Det med ”tips och tricks” är nog mer lämpligt för lite senare i sommar, men det ska jag absolut skriva om.

  Ha en fortsatt bra sommar och håll gärna utkik efter inläggen!

 3. Emelie

  Hej Rebecca!
  Har precis fått veta att jag är antagen till civilingenjör i datateknik! Skulle du kunna skriva ett blogginlägg om vad som är bra att kunna inför skolstarten, som du själv kanske önskade att du kunde innan? Spontant tänkte jag börja titta lite på hur man kodar i Java, eftersom det är första kursen på D. Tänkte också fördjupa mina kunskaper i Linux, då det kanske är bra att kunna? ge gärna tips! Hur är det att plugga som tjej på data förresten? Mycket frågor, jag vet =P

 4. Rebecca Redgert Inläggsförfattare

  Hej Emelie!

  Gud vad kul, grattis!!! Ett mycket bra val 🙂 Att koda i Java är absolut ett bra sätt att förbereda sig, och bra tips på inlägg! Ska genast börja fundera på vad som är bra att kunna, och skriva ihop det i ett inlägg. Att vara tjej på data har jag skrivit om tidigare, så antingen skriver jag ett till om det eller länkar till det tidigare. Håll utkik på bloggen så kommer dina frågor snart vara besvarade! 🙂

Kommentarer inaktiverade.