Pride!

Efter en helg i Prag så fick jag vila en dag innan det var dags för Pride. I Stockholm så är Pride en hel vecka, och massa roliga events och fester händer då. Som exempel var jag på Rocky Horror Picture Show Audiance Participation, dvs att man kollar på filmen Rocky Horror och publiken deltar genom att sjunga/dansa, kommentera/skrika saker åt skärmen, kasta toalettrullar och spruta vatten med vattenflaskor och klä upp/ut sig om man känner för det. Jag hade aldrig varit på det innan, men det var kul!

Hela veckan avslutas sedan på lördagen med den stora paraden som i år bestod av 45000 människor, och tio gånger så många som kollade på. Jag och min sambo Johanna blev inbjudna av min vän Axel att gå med Spotify där han jobbar, och vi också åt brunch på kontoret innan.

 

Efter att ha pimpat oss fina och snott massa swag, så begav vid oss mot Kungsholms strand (tror jag det heter? hehe) där paraden skulle börja. Det var så kul!! Har faktiskt inte gått hela paraden innan men det var så mycket kärlek, och KTH gick också med i paraden för första gången i år. Det enda jobbiga var ett litet missöde i mitten då min mobil flög ur min ficka, men bara för att det var kärlekens dag så var det några amazing personer som hittade den och jag fick tillbaka den efter 15 min genom lite detektivarbete.


Får ni chansen tycker jag absolut att ni ska gå i paraden, sjukt kul! Nästa inlägg blir lite mer KTH-relaterat, men har inte bestämt mig exakt vad det ska handla om än. Ha det bra så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.