Framsteg och motgångar

Att arbeta med projektet som är mottagningen är väldigt roligt men inte alltid så lätt. De två stora förändringar som varit jobbiga för oss har varit att vi väldigt sent fick veta att vi inte kommer hålla mottagningen i de nya lokalerna. Vilket betydde att vi inte kunde vara på de platserna vi hade planerat, men förutom att det och att den vision av mottagningen jag haft blev något annorlunda så anpassade vi oss snabbt.

Det andra hindret vi fått arbeta med är att vi igår fick veta att en av utbildningarna i Södertälje kommer ha färre antagna till hösten. Vilket gör att den budget vi räknat på inte stämmer och att att vi får tänka om vid flera aktiviteter.

Igår fick vi vara det som jag flera gånger fått höra att en ingenjör är, problemlösare. Att utveckla ett projekt i den här storleken gör att hjärnan stimuleras på ett annat sätt än att sitta och studera i skolan och även fast det tar mycket tid och energi så är det värt det.
Det känns som jag växer in i mina kläder som ingenjör.

fortsätt simma, fortsätt simma…