GRATTIS

Till dig som har kommit in på din drömutbildning. Universitetstiden är en väldigt rolig och utmanande tid i livet, många nya möten med spännande människor börjat här och möjligheten till projekt.

Och till dig som väntar spänt på att kanske få komma in så kommer det lösa sig. Om det inte går den här gången så går det nästa gång. Skriv högskoleprovet en gång till eller läs kurser som ger dig behörighet till det program som du vill läsa. Ge inte upp.

Jag blev väldigt pepp av att tänkta på alla människor som idag fått veta att de får börja en ny del av livet i höst. Så jag har tränat och plockat i ordning hemma. Jag vaknade väldigt varm och tänkte att det borde vara varmt ute så jag packade badkläderna för att ta ett dopp. Väl ute insåg jag att det var svinkallt så jag hittade sol och lä och tränade ett tag med träningsappen ‘7 minutes’. Efter det gick jag hem och packade ihop saker som jag tänkte ta till återvinningscentralen, eftersom vi fortfarande lånar Eriks föräldrars bil så tänkte vi passa på. Men i Södertälje så måste man ha ett besökskort som man får beställa, vilket vi inte gjort så det blev inget slängt. Så vi åkte och simmade istället, inomhus.
Nu på kvällen åkte vi iväg till ett ställe utanför Södertälje där de har olika löparslingor och 7 km lunkade jag runt.

E-postadressen publiceras inte.