Middag med de nya mottagningsansvariga

Efter skolan i fredags så mötte jag upp Mathilda vid Slussen och så tog vi bussen ut mot Nacka för att äta middag tillsammans med de nya mottagningsansvariga.

Det var jättefint ordnat med middagen och jag tror mottagningen 2018 kommer bli riktigt bra för det är ett bra gäng.Vi blev bjuda på jättegod mat och dricka och så spelade vi sällskapsspel.

Det kanske låter konstigt att man redan nu börjar skapa ett arbetslag som ska arbeta med att skapa mottagningen, som inte är förrän mitten på augusti. Men det är många saker som tar tid och det är många saker som man helst vill vara klar med innan sommaren eftersom företagen har sina semestrar och många studenter börjar sommarjobba. Det är helt enkelt mycket jobb.

Jenny, jag och Mathilda var mottagningsansvariga 2017.(Och Richard som även ska vara det i år, men han är inte med på bilden.)

Sen på lördagen så sov jag ut. Den sista tentan var ju i måndags och sen har det varit fullt ös med nya kurser den här veckan så jag var helt slut. Men lite innan lunch åkte jag och min pojkvän till ett naturreservat som ligger strax utanför Fruängen, Gömmaren naturreservat, och gick en promenad med många kaffepauser.