Skidor i Stockholm

Idag har jag pluggat hemifrån och eftersom Erik också hade möjlighet att jobba hemifrån på eftermiddagen så letade vi omdömen på internet om vart det är bäst att åka skidor i Stockholm. Jag ville helst åka till gärdet eftersom jag tidigare läst att det skulle vara ett 2,5 km spår, men omdömet var att spåret var nedkortat till 600 meter och att det var fullt med barn. Så vi åkte istället till Stadion och åkte runt runt i ett jättefint 400 meters spår. Eftersom vi var där lite efter lunch så var det nästan inga människor.

Jag och en kompis har anmält oss till ica-klassikern, vilket betyder att under två månaders tid så ska man hinna träna den sträcka som diverse klassiker-lopp är. Så på skidorna har jag nu hunnit åka fem mil totalt och har fyra kvar. Med tiden det tar att plugga så har jag ibland svårt att motivera mig själv att gå och träna, men med de här olika målen har det blivit väldigt roligt och lätt att fortsätta.

2 reaktion på “Skidor i Stockholm

Kommentarer inaktiverade.