Happy brunchday to you

Min födelsedag närmar sig och jag är en sådan person som gillar att fylla år! På grund av att skolan håller ett högt tempo för mig denna och nästa vecka kunde jag inte ha något storslaget kvällsfirande. Istället testade jag något nytt och bjöd hem mina vänner på en lyx-brunch.

På menyn hittar ni hembakta scones, melon, våfflor, äggröra, mimosa, jordgubbar, mögelost… ja listan fortsätter. Efter mitt lyckade test med chiapudding tidigare i veckan vågade jag mig på att bjuda alla på varsin pudding.

Mina vänner har jag känt sedan jag började på KTH, fler utav dem var faktiskt mina faddrar under mottagningen. De känner nog mig bättre än vad jag själv gör, eftersom de lyckades ge mig en födelsedagspresent som toppar den lista jag skrev själv. En gåva på Steam – spelet Life is Strange: Before the Storm! Otroligt tacksam för så fina vänner!