Möt KTHs nya Vloggare: Alva Liu!

Datastudenten och min underbara vän Alva är KTHs nya videobloggare (vloggare)! Ni kommer under året att hitta hennes videor på youtube (KTH Student). De släpps två gånger i månaden och är till för er som är nyfikna på ingenjörsyrket och KTH. Första videon släpptes idag och jag är riktigt taggad på att se vad för kommande videor som Alva kommer att publicera! Här hittar ni videon:

TIPS: För att inte missa några videor, börja prenumerera på kontot KTH Student!

Vissa av er kanske känner igen Alva från tidigare inlägg jag gjort?

Jag passade även på att ställa två frågor till Alva inför starten av KTHs vlogg. Här hittar ni svaren:

1. Vad kommer vi följare att få se under höstterminen?

Under hösten kommer det att komma upp en video där ni får följa med mig en heldag på campus och se hur en vanlig skoldag ser ut för mig. Det kommer att läggas upp mycket material som är relaterat till jobb & framtidsmöjligheter och vad en ingenjörsutbildning leder till. Jag kommer också att svara på frågor som hur svårt det är att plugga här, vad man lär sig och ge tips på hur man kommer in. Det är absolut möjligt att önska tema och ämnen på framtida videos med!

2. Vad ser du mest fram emot under detta skolår?

Jag ser mest fram emot allt nytt som händer i år. Det är mitt allra sista år på KTH och troligtvis det mest spännande och händelserika med alltifrån att skriva sista tentan till att skriva exjobb och ta examen!

FYI: jag är prenumerant, men för bildens skull avprenumererade jag i mindre än 1 minut. (Klicka på bilden för att komma till youtubekanalen)

Personligen gillar jag att kolla på youtubeklipp när jag äter frukost på morgonen. Oftast brukar jag titta på humorklipp, IT-klipp eller videor om hästhållning. Jag har länge följt Alvas konto om maskininlärning och nu kommer jag kunna följa min vän via KTHs youtube. Se till att du också gör det!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!