Häng med en student – Emma

På KTH finns 13 323 helårsstudenter däribland hittar du oss student bloggare, men tänk hur mycket annat kul som pågår där ute bland alla andra studenter. För att ni ska få ta del av lite mer studentliv har jag bjudit in några av mina KTH-vänner hit till bloggen. De ska alla få dela med sig av sin dag till oss.

En dag med Emma

Först ut har vi Emma som läser fjärde året på CINEK med teknikinriktning produktframtagning, hon har precis påbörjat en master inom integrerad produktion.

Jag började dagen på Café Open med att förbereda mig inför ett grupparbete. Malin var med 🙂

Åt en orange lunch i form av soppa och clementin.

Jag mötte upp min labbpartner för en datorlabb efter lunch. Här gjorde vi en maskinsimulering i CAM. Sedan förflyttade jag mig till en annan datorsal och skrev på en hemtenta.

Efter en hel dag på KTH möte jag upp min familj för en fördrink på Himlen.

Därefter begav vi oss till Göta lejon för att se Magnus Ugglas show ”Varning på stan nu mår kungen i baren illa igen”. Det var en helt okej föreställning, ingen höjdare men jag var klart bland de yngsta i publiken och resten av publiken verkade förtjusta.

//Malin

Kommentera