SACO mässan är igång

Årets stora utbildningsmässa i Stockholm äger rum idag fram tills på fredag! Där kan du träffa studenter och studievägledare från alla möjliga universitet i Sverige. Självklart finns KTH på plats! Om du ser en stor ljus monter fylld med ett härligt gäng av studentambassadörer så har du hittat rätt.

Jag minns själv hur nervöst det var att gå på SACO mässan. I två omgångar gick jag, en gång med min gymnasieklass och en gång med min mamma. Det var ganska skönt att kunna gå två dagar för då hann jag komma på fler frågor till dag 2.

Mina tips till er som besöker SACO mässan är:

• Hitta en gratis tygpåse så fort som möjligt, du kommer vilja stoppa ner alla kataloger och flyers där i.
  • Plocka på dig alla kataloger du inte redan har fått hemskickat till dig. De kan du använda för att läsa igenom utbildningarna i efterhand.
  • Våga gå fram och prata med människorna i montrarna. De är där för att svara på dina frågor!
  • Gå fram till universitet som DU är intresserad av, häng inte bara efter dina vänner.
  • Ta gratisgrejer, och ta roliga bilder i fotoautomaterna!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!