Tema: Eld

Den här veckan har på många olika sätt varit präglat av eld för mig. Det hela började med att det i måndags var 20 år sedan Diskoteksbranden i Göteborg skedde och jag tittade på den nyutkomna dokumentären Branden om just den händelsen. Dokumentären kan jag rekommendera trots att händelsen i sig är vidrig.

Sen blev det onsdag och det blev dags för en brandövning inför Armada. Där vi fick lära oss om brandsäkerhet, potentiella riskfaktorer och hur man använder en brandsläckare. Här nere ser ni släckaren in action 🙂

Men det tog inte slut där! Under helgen åkte jag till mitt landställe för att skapa den största höstbrasas som jag har varit med och byggt. Cue trädfällning, röjning och allmänt fix i regn innan det såg såhär fint ut 🙂

Som taget ur en bildbok från 30-talet!
Ser varmt ut

En haltande liknelse är att elden representerar en övergång från alla mina gamla kurser till de nya. Oavsett om den liknelsen var den sämsta ni hört eller inte så beger jag mig nu in i spurten mot julen där mycket ska åstadkommas men också mycket roligt ska genomföras 😀

// Oscar