Häst + teknik = KTH

”Varför plugga en teknisk utbildning? Jag vill inte sitta inlåst på ett kontor hela dagen framför en datorskärm i resten av mitt liv”

Frukta icke! Som ingenjör är du inte begränsad till ett kontorsjobb utan du har chansen att kombinera ditt intresse för teknik med en hobby. Min stora hobby är hästar och just nu börjar industrin för horse tech att blomma. KTH har inte varit sen på den fronten, utan redan nu i februari kommer det att hållas ett event via KTH Innovation!

På plats kommer du att få träffa 3 framgångsrika personer inom horsetech:

• Ingrid Sundqvist, grundare av Ztable , en träningsapp för ryttare
  • Molly Ericson, grundare av Kavalri Games , ett spel för den vanliga ryttaren, utan glitter och enhörningar
  • KTH alumnen Ebba Kierkegaard, grundare av Scopey , en app för att skapa hoppningsövningar och design av hoppbanor

Några av frågorna som kommer att diskuteras i en hands-on workshop är hur vet man att ens idé kommer att lyckas och hur går man från idé till att se sin produkt på marknaden?

När: torsdagen den 7 februari

Tid: kl.17.00 – kl.19.00

Var: KTH Innovation, Lindstedtsvägen 24, KTH Campus, våning 5

Eventet bjuder in studenter, anställda och forskare från KTH. Men har du som jag inte möjlighet att delta (på grund av att du är bortrest eller inte har börjat plugga på KTH ännu), så kan du alltid höra av dig till dem när du är tillbaka/börjar på KTH!

För er som är intresserade av att delta hittar ni anmälan här –> klick!

Eller om du vill läsa mer om event spana in denna länk –> klick!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!