Ut ur hamsterhjulet

Det är galet hur jag alltid glömmer vikten av att ta pauser från vardagen. Man blir så fokuserad på nästa inlämning, nästa förberedelse, nästa träningspass att man nästan glömmer bort livet bortanför sin lilla bubbla. Men så kom påsken, jag åkte till mitt landställe, och jag lyckades att komma ut ur min lilla bubbla med måsten.

Det gjorde verkligen inte ont att det var sommarvärme och att man trodde att det dessutom var badväder.

Besvikelsen när man insåg att havet inte riktigt hunnit ikapp vädret var total.

Nu känner jag mig klyschigt nog utvilad och taggad inför resten av vårterminen. Det som står mellan mig och ”sommarlovet” är att få klart två stora skolprojekt, börja arbeta med mitt IT-team i Armada, och att bara klara mig igenom strax över en månad till av skola innan jag är klar med 4/5 av min utbildning! För många av oss väntar en hektisk sista del av perioden nu, men tillsammans så klarar vi av det. Och glöm inte att ta pauser!

// Oscar