Terminen redan slut?

Mina klasskompisar på KTH kämpar fortfarande tappert med att antingen skriva sina examensarbeten eller att ta ikapp de kurser som ligger och släpar. Själv befinner jag mig redan i tentaperioden på UW-M och skriver min sista tenta för denna termin på tisdag.

Oavsett vilket år på universitetet så går alltid den sista månaden på terminen rasande fort! Så vad har jag hunnit med att göra om vi blickar tillbaka?

Florida

I början av april åkte min ena roomie Laura och jag till Orlando i Florida. Vi uppfyllde vår barndomsdröm om att besöka Disney och vår tonårsdröm om att besöka Universal Studios. Hur lyckliga var vi inte när vår kompis som vi lärt känna under höstterminen på UW-M berättade att hon skulle jobba på Disney under våren och kunde ge oss gratis biljetter?

Två fulla dagar spenderade vi på att uppleva Harry Potter-världen. Det blev butter beer och fish ’n chips till lunch. Några utav de häftigast åkattraktionerna var en blandning av 3D glasögon och berg och dalbana. Hur roligt vore det inte att arbeta som den ingenjör som skapar bergochdalbanan för Harry potter?

Milwaukee

Laura och jag besökte en basketmatch där Milwaukee Bucks spelade mot Michigan. Utanför arenan träffade vi på denna söta hund som var klädd för kvällens match!

Madison

De få dagar det har varit soligt har jag spenderat utomhus. Här ser ni the terrace som öppnar upp varje år i april. Perfekt ställe att ta en öl eller en glass med klasskompisarna.

Det finns otroligt många intressanta restauranger i Madison, så sista månaden har mina roomies och jag försökt besöka flera av dem innan vi åker hem. Här har vi maten från en Taiwanesisk restaurang.

Jag har passat på att hänga i stallet mycket och spelat polo. Här ser ni mig till höger på hästen Freya, med hästen Celito i släptåg.

Självfallet har jag spenderat mycket tid med att göra det sista skolarbetet. Denna vecka blev jag helt klar med min kurs i Making Comics och i Ballroom Dancing. Kvar är nu endast min kurs i spanska.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!