Armada söker ny projektgrupp!

Jag spenderade ju förra våren och hösten genom att vara en del av projektgruppen i Armada där jag hade rollen Head of Web Development! Det är nu dags för mig och resten av projektgruppen att lämna över stafettpinnen till nästa års medlemmar. Ansökan är preliminärt öppen en vecka till, så in och sök! Särskilt vill jag uppmana er att söka till Head of IT, Head of Internal Systems eller Head of Web Development för alla dem rollerna ligger mig varmt om hjärtat 🙂

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR!

Varför ska man söka sig till Armada då?

  • Du vill få minnen för livet och få lyxen att åka på roliga teambuildings och resor. Du får helt enkelt ha otroligt roligt!
  • Du vill få erfarenhet att leda ett agilt IT-team
  • Du vill öva på att sätta dig in i ett helt nytt IT-projekt
  • Du vill lära dig en massa nya saker och tekniker
  • Du kommer att få hjälp av mig i överlämningsprocessen!

Är det inte jättesvårt?

Nej! Hela poängen är att lära sig i det Armada och det är ingen som förväntar sig att man ska vara något underbarn med massa erfarenhet. Dessutom kommer det alltid gå att fråga folk runtomkring dig. Man är aldrig ensam 🙂

Tar det inte mycket tid?

Det tar mycket tid att vara med i en projektgrupp, men den personliga utvecklingen som sker tack vare det är enorm 🙂 Dessutom skadar det verkligen inte att ens CV har en ”Head of”-titel redan innan man är utexaminerad!

// Oscar

En kommentar till “Armada söker ny projektgrupp!”

Kommentarer inaktiverade.