Min dag i bilder

I sådana här konstiga tider så ser ju vardagen ganska annorlunda ut. Jag tänkte att ni kunde få se hur en ganska vanlig dag ser ut för mig nu.

Jag och min exjobbspartner bor så pass nära att vi kan gå till varandra. Jag började därför morgonen men en promenad genom Stockholm. Wow, va vackert Stockholm är så här års!

Efter flera veckor på varit håll sitter vi nu tillsammans och skriver på uppsatsen. Vi hoppas att det kommer göra att vi känner oss mer motiverade. Det börjar närma sig slutet på vårt exjobb och vi har så mycket kvar att få ihop, hur ska det gå?!?

På lunchen gick vi en sväng förbi Mahalo och jag plockade upp en smoothie bowl (och sötpotatispommes men dem var jag för hungrig för att hinna fota). Vi satte oss i Vanadislunden där man ser ut över Vasastan. När jag bodde i Roslagstull brukade jag gå hit hela tiden. Det är ett bra tips till saker att göra en sommar, att packa ner en picknick och ta sig till Vanadisparken för att hänga.

När vi tillslut fått nog av allt uppsatsskrivande gick jag hem igen. Jag bakade lite vegansk chokladbollar, satte på en ansiktsmask och slog mig ner framför lite Netfilx. Jag är lite mittemellan serier, så mitt Netflixtittande blir alltid lite tafatt.

//Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.