Hoppa till innehåll

En sista lunch på Borggården

I fredags mötte jag upp med två av mina kompisar inne på KTHs campus. Alla tre tar examen denna sommar och vi ville ha en sista lunch tillsammans i solen på Borggården. Under skolterminerna är Borggården ett populärt ställe för studenter att äta lunch eller ta en fika mellan föreläsningarna.

Även fast jag hade mina tre första år på KTH Kista, så hade jag hela min master inne på KTH Campus. Jag kommer att sakna att luncha där med mina vänner. Ett perfekt ställe att mötas upp mitt på dagen om man pluggar olika program eller kurser.

Veronica, jag och Diba på Borggården.
I byggnaden som omringar gården hålls det föreläsningar, övningar, tentor, labbar etc. Det finns även en hel del datorsalar, där jag har spenderat mycket av min tid på masterprogrammet.
Både Diba och Veronica har läst samma ingenjörsprogram som Oscar (Civilingenjör Medieteknik), men med inriktningen datalogi (och därmed läst samma masterprogram som mig).
En (nästan) 360 graders vy av Borggården.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!