Hoppa till innehåll

Ulriksdals Slottspark

Jag bor i en studentbostad i Bergshamra, Solna. Bara 2 minuter från min lägenhet finns en skog med ett spår man kan promenera i. Går man genom skogen, som tar runt 10 minuter, kommer man till Ulriksdals slottspark. Där kan man också promenera eller gå till Slottsträdgården där man kan handla blommor eller fika/äta lunch. Här om dagen var min bästa kompis från Polen på besök och då tog vi en långpromenad och fikade i området.

Groupie på Aleks och hennes kompis utomhus i solen
Jag och min bästis Marysia på promenad i solen
bild på vegetarisk gryta och kaffe.
En bild från när jag åt lunch där här om veckan

Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna bo så nära skogen i Stockholm. I Linköping, där jag bodde innan jag började på KTH, bodde jag nära naturen och va ute mycket då jag var med i Scouterna. Så härligt att kunna få både storstadsmiljö och natur i Stockholm!

Kramar /Aleks