THS Sport <3 Squash

KTHs studentkår THS har flertal föreningar, som till exempel THS Sport. THS Sport är en förening som gör det man tror att dem gör: sportar. De brukar (i icke-Coronatider) ha olika events, som till exempel innebandyturneringar, boxningslektioner och volleybollträningar. De har även en väldigt bra deal med Roslagshallen som ligger 10min gångväg från KTH. Detta år har det varit gratis squashspel och 30kr för boll- och rackuthyrning för KTH-studenter. Jag har haft kompisar som har nyttjat denna rabatt något år, men jag har bara nu insett hur kul det är att spela squash. Så de senaste veckorna har jag spelat squash runt två gånger i veckan med min pojkvän och min klasskompis Oscar.

Alek klasskompis Oscar framför squashhallen
Oscar framför Roslagshallen
Aleks i en squshhall spelandes squah
Flexar med mina icke existerande squash-skills