Hoppa till innehåll

Onlineevent med Malvina!

Förra veckan var jag på två onlineevent anordnade av KTH föreningen Malvina. Malvina är ett kvinnligt nätverk på KTH för tjejer och icke-binära personer som anordnar flertal event, både sociala och med företag från närigslivet, varje månad. Jag skrev mer om Malvina i detta inlägg. I tvåan var jag med i Malvinas styrelse och två gånger per år brukar den nuvarande styrelsen bjuda in tidigare styrelsemedlemmar på ett event. Det brukar vara middag ihop och besök på Fotografiska men i år fick det bli ett annat event.

I måndags fick jag nämligen ett presentkort på Foodora och en påse med målarfärg, penslar och en canvas för kvällens get together. Jag gick hem till min kompis Carro, med Emelie, som båda också var med i Malvinas styrelse men åren efter mig. Vi beställde sushi genom Foodora och fick en 2h kurs där vi fick en tutorial i hur man målade tavlan ni ser nedan.

bild på sushi och dator med zoom på
Mingel och sushi innan vi började måla
bild på en tavla målad av Aleks.
Min fina tavla jag målade!

Förutom måndagens event så gick jag på ett till Malvinaevent dagen efter. Eventet var med konsultföretaget Accenture. Jag har några kompisar som jobbar där vilket gjorde mig taggad på att gå på eventet. Även under detta event fick vi ett presentkort på Foodora. Dock bestod huvudaktiviteten inte av att måla utan att tävla i problemlösning. Vi körde ett onlinespel som kallades ”Beat the Hacker” och gick ut på att lösa små kluriga uppgifter tillsammans i grupper för att låsa upp filer en hacker hade snott av oss. Superkul koncept och jag hade det superkul. Tog tyvärr inga bilder då allt var på online. Det var så härligt att gå på dessa event för att träffa lite andra studenter på KTH och bara ha kul så här under pandemin!

Kramar /Aleks

En kommentar till “Onlineevent med Malvina!”

Kommentarer är stängda.