Hoppa till innehåll

Klar med exjobbet och KTH!

I tisdags hade Oscar och jag vår slutpresentation och opponering av vårt exjobb (inlägg om vårt exjobb hittar du här), som vi blev godkända på! Under 30min på Zoom presenterade en annan KTH student vårt arbete och ställde massvis med frågor om vårt arbete. Oscar och jag satt hemma hos mig och fick sällskap av min sambo och mina föräldrar, samt en del av min familj och vänner på Zoom. Mina föräldrar hade också köpt med bubbel, jordgubbar och ballonger. Efter presentationen tog mina föräldrar ut mig, min sambo och Oscar på middag på en av mina favoritrestauranger i Stockholm. Jag var så himla glad och hade det supertrevligt!

Idag fixade vi några småsaker vi fick återkoppling på och väntar nu bara på ett officiellt godkännande i systemet. Är inte det sjukt?! Jag är klar med mitt exjobb och KTH!

bild på Aleks och Oscar framför KTH på Borggården
En bild Oscar och jag tog här om dagen på KTH
bild på Aleks och Oscar med konfetti och bubbel
Så glada att bli klara med vårt exjobb!!!

Kramar /Aleks

En kommentar till “Klar med exjobbet och KTH!”

Kommentarer är stängda.