Hoppa till innehåll

Aleks fem år på KTH: Mina favoritställen

Idag tänkte jag skiva om några av de ställen som jag gillar mest att vistas i på KTH och som jag också därför spenderat mycket av min tid på under min studietid. 

Kårhuset Nymble

Ett ställe många KTH-studenter känner till och besöker dagligen är Nymble. Nymble är en jättejättestor lokal på KTH som drivs av KTHs studentkår THS. I Nymble kan man sitta och plugga eller chilla men det är nog mest populärt då det finns en restaurang, ett café och massvis med mikrovågsugnar där. Jag brukar nästan varje dag värma min lunch eller köpa lunch där. På cafét brukar de också ha frukostbuffé varje dag som brukar vara väldigt najs och prisvärd. 

bild på Oscar som sitter framför en dator med fika
En bild från när jag och Oscar jobbade på vårt exjobb i Nymble några månader sen

Datorsalarna i E

Jag har spenderat extremt mycket tid i datorsalarna då jag har programmerat mycket samt varit kursassistent där jag har hjälp andra studenter att programmera i dessa datorsalar. Jag gillar att vara i datorsalarna dels för att jag gillar stämningen men också för att det ligger nära tunnelbanan, Nymble och Seven Eleven. 

bil på dator och frukost i datorsal
Bild från i höstas när jag kom in tidigt för att jobba i datorsalen och köpte frukost (från Seven Eleven) på vägen in till skolan

Även om det finns massvis med datorer i datorsalar (duh…) så brukar jag oftast sitta på min egna laptop. Många brukar också koppla sin laptop till de stationära datorernas skärmar för att det blir smidigare, eller ha båda datorerna igång. 

U-huset

Ett annat ställe jag gillar är U-huset. Läs mitt inlägg om studieplatsen som jag postade på KTHs Instagram förra året: 

Specialomnämnande: Seven Eleven

Även om Seven Eleven inte riktigt ingår i KTHs Campus tycker jag ändå att den får vara med i listan. Jag har spenderat otroligt mycket pengar här och uppskattar verkligen att Seven Eleven finns så nära KTHs Campus. Jag brukar köpa kaffe här ganska ofta och emellanåt har jag också köpt snacks, fika eller frukost här, som du kanske såg på de tidigare bilderna hehe…

Nu blir det inte alls någon mer tid på KTHs campus på grund av att jag är klar, men jag hoppas att du ska få utforska skolområdet och hitta dina favoritställen! Kramar /Aleks

 

En kommentar till “Aleks fem år på KTH: Mina favoritställen”

Kommentarer är stängda.