Hoppa till innehåll

Då jag var fadder på mottagningen…

I tvåan var jag med och anordnade mottagningen. Mottagningen är de några veckorna i början av ens utbildning då man välkomnas till KTH av studenter från samma program som man ska läsa. Mottagningen är olik lång beroende på vad man ska plugga, och oftast vet man inte hur lång den är. Det är inte obligatoriskt att närvara men jag rekommenderar alla att gå på så mycket man orkar då det är så himla kul! Mottagningen börjar direkt efter uppropet så den 16 augusti. Om du är nyantagen borde du bli kontaktad av din sektion om vad som kommer att gälla i år, speciellt på grund av pandemin. 

bild på Aleks och hennes två kompisar i schmeck
Jag med mina närmaste klasskompisar Sara och Johanna som också var med under mottagningen i tvåan. (Bild av Foci)

I tvåan var jag fadder i industriell ekonomins mottagning. Att vara fadder innebar att jag, tillsammans med två andra klasskompisar hade hand om en grupp på cirka 10 nyantagna studenter och följde med på alla aktiviteter med dem. Dagarna och kvällarna var fyllda av företagsevent, aktiviteter, sittningar och fester. 

Att vara fadder på mottagningen har varit en av de roligaste saker jag har engagerat mig i under mina fem år på KTH. Jag är också extra tacksam för mottagningen då det var så jag fyra år sen träffade min nuvarande pojkvän och sambo Daniel, då vi blev ihopparade att vara faddrar för samma grupp. 

bild på Aleks och hennes två kompisar i finkläder på borggården
Jag, Daniel och Sofia. Sofia var också fadder tillsammans med oss.

Summa summarum VA MED I MOTTAGNINGEN, du kommer inte att ångra dig (men det är inte obligatoriskt)! Det är superkul både som ny student, eller som en nämnd att vara med som student. Kramar /Aleks

En kommentar till “Då jag var fadder på mottagningen…”

Kommentarer är stängda.