Anmälan har stängt – vad händer nu?

Nu är det inte längre möjligt att göra en anmälan till höstens program, så vad händer nu?

Antagningsbeskedet skickas ut den 12 juli, innan dess är det viktigt att hålla koll på att skicka in det som behövs innan sista kompletteringsdagen: 21 juni. Du som går ut gymnasiet i ett EU/EES-land, Schweiz eller från IB/EB-programmet får komplettera med ditt gymnasiebetyg senast 5 juli!

I övrigt finns det några saker som jag rekommenderar att göra redan nu när du inväntar beskeden:

1. Bostad! Mina tips för dig som sökt ett program på KTH är att redan nu ställa dig i köer för studentbostad om du behöver fixa boende till hösten. Det kan du göra via köer som inte kostar någonting som SSSB & Byggvesta (om du inte redan gör det).
  2. Sommarkurs! Anmäl dig till våra sommarkurser, om du är orolig för matten eller programmering så kan det vara skönt att preppa lite innan! Jag rekommenderar verkligen att följa dessa för att få bästa möjliga start på KTH 😀 HÄR hittar du anmälan för sommarmatte, och HÄR för sommarprogrammering.
  3. Pepp! Kolla in våra sociala medier, för ultimata peppen inför höstterminen! Finns massvis med tips på våran instagram, youtube och podd 🙂
  4. Frågor! Om du har några frågor och funderingar om programmen du sökt eller om studier på KTH generellt, så kan du kontakta studenter via Fråga student! 🙂
  5. Om du är i Stockholm, ta en promenad runt på campus på Östermalm för att få in känslan av att plugga på KTH! Just nu är det riktig vårkänsla på campus när träd och växter börjar blomma, så fint 😀

blommor,hus,KTHemblem