Hoppa till innehåll

Lita på ditt val!

Nu har det gått en vecka sedan anmälan stängde och jag hoppas ni är nöjda med era utbildningsval!

Det är viktigt att försöka lägga det åt sidan och inte grubbla så mycket över det. Jag själv vet att man fortfarande kan ha en del tankar och funderingar som”Valde jag verkligen rätt?” eller ”Tänk om jag valde fel?”

Sanningen är att nu när valen är gjorda så är det enda man egentligen kan göra att lita på sitt val och blicka framåt. Ni som nu har sökt in och går sista terminen på gymnasiet ska istället för att oroa er, njuta av tiden ni har kvar samt fokusera på att slutföra era kurser!

Själv ska jag njuta av det fina vädret och samtidigt skriva på en inlämning 👩🏽‍💻☀️.på bilden ser man färgglada hus och en blå himmel med vita moln.

/Maha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.