Hoppa till innehåll

Maha

Porträttbild av Maha

Vad pluggar du på KTH?

Jag läser mitt färde år på civilingenjörsprogrammet inom informationsteknik och började mitt första år på masterprogrammet industriell ekonomi nu i höst.

Vad vill du jobba med i framtiden?

Det är mycket jag är intresserad av och för varje kurs jag läser öppnas även nya intressanta områden som jag kan tänka mig jobba med i framtiden. Artificiell intelligens, hållbarhet och organisationsfrågor känns lockande för tillfället. Att kunna kombinera mitt modeintresse med min utbildning skulle inte heller vara fel.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Dagarna kan verkligen se helt olika ut när man pluggar på KTH men det är också något jag uppskattar. Hur dagarna ser ut kan också bero rätt mycket på vilka kurser man läser under den perioden. En vanlig dag för mig börjar oftast med att jag skriver ned vad jag vill hinna med. Därefter kan dagen bestå av föreläsningar, övningar och grupparbeten eller helt enkelt bara av enskilt arbete. Vissa dagar åker jag in till skolan och andra stannar jag hemma.

Vad kommer du att blogga om?

Jag kommer göra mitt bästa med att förmedla hur det är att vara student på KTH och dela med mig av egna erfarenheter, lärdomar och tips från min studietid hittills. Studieteknik, val av program, tankar om framtiden och hur jag hanterar utmaningar är bara några av de ämnen som ni kommer att få läsa om!

Följ Mahas inlägg