Hoppa till innehåll

Lev globalt

Hänger fortfarande runt på vår KTHs hemsida av olika skäl och har inte kunnat undgå (utöver att mitt fejs finns med på framsidan, yeah) att KTH Global är igång denna vecka. Ta er tid och spring iväg någon lunchföreläsning. Om ni har frågor är det bra chans att leta upp folk och kräva tydliga svar, eller kanske även oväntade och inspirerande svar. Föreläsningar handlar väl egentligen om att få reda på det vi inte visste eller tänkte på. Så, spring iväg nu och fundera på en mer storslagen framtid.

En tråkigare sak är att kollegan J nu åkt hem, på ett mest dramatiskt sett dessutom. Mannen hade käckt struntat i att hålla reda på viktiga tider. Så där står vi kl 11.00 på ett Starbucks i downtown och nallar gratis internet för att titta på J’s mail. Planet går 12.50. Han säger att han nog ska hinna med 10 minuters marginal. Inte en sekund sloknade det ständiga leendet trots tjurrusningen mot flygbussen för att hinna. Vissa lever livet på tåspetsarna, jovisst.

2013-09-30 11.23.23