Hoppa till innehåll

Internet eller bräda

Luftkonditioneringen i datorsalen är avstängd, och det spanska vädret kokar min hjärna. Svett, dropp, dropp, svett. Jag försöker planera och sortera, men det är mycket att hålla reda på; sex asignaturas, fyra profesores och en camiseta som klibbar mot ryggen. Hur var det nu med kurserna Antroplogía och Ética? Vad sade el Padre om kurslitteraturen egentligen? Och Energías Renovables, skulle den tillgodoräknas som valfri eller villkorligt valbar kurs? Ut ur mappar och in i pärmar. Kan jag byta labbgrupp i Neumática för att få en sovmorgon extra? Det blir bara varmare och varmare i datorsalen, och jag måste snart ta en paus, dricka vatten, andas, svettas.

Jag är rädd att jag kommer bli kvar i en kvalmig aula de ordenadores hela eftermiddagen, men Ricardo har en bättre idé. ”Släpp tangentbordet nu Joaquin, vamos a surfear!

blogg18