Hoppa till innehåll

Karavanen drar vidare

Inte ens månad har hunnit passera förrän jag inte bara letat upp en ny boplats, men även hunnit flytta in. Hängde precis upp skjortor, jackor och tröjor i den egna garderoben, vilket är av en stor betydelse för mig, då hälften av plaggen tidigare fått hushålla i resväskan. Resan har gått från en egen ensam etta, slarvigt ordnad genom svenska kontakter, till mysigt kollektiv med två andra tyska tjejer. Lyckan är ordnad och avståndet till universitet är ynka tio minuter med cykel.

Rummet är för tillfället ett fint exempel på temat ”spartansk inredning”. Säng, liten byrå och hög garderob finns. Men i denna elektroniska tidsålder saknar man väl egentligen bara ett skrivbord att ställa datorn på. Köket och badrummet är egentligen den stora vinsten. Köket är fullt utrustat med viktiga redskap, inkl. kaffebryggare. Kaffejunkien kunde inte hålla sig och har redan kokat två kannor kaffe. Bara för att testa och fröjdas. Jo, jag kan faktiskt koka oändliga mängder kaffe nu.

2013-09-30 17.36.24

2013-09-30 17.37.31

2013-09-30 17.47.43