Kort sammanfattning av helgen

Jag öppnade datorn för att påbörja dagens studier (lite  sent ute som vanligt) och inser att jag faktiskt inte har öppnat datorn sedan i fredags morse. Det var en bra känsla och det gjorde att det kändes lite bättre att börja plugga. Jag hade ju trots allt varit ledig i två dagar och då gjorde det ju inte så mycket att jag var tvungen att vara supereffektiv en söndagseftermiddag.

Det är så lätt att glömma bort att vara ledig när man pluggar. Eftersom det i stort sätt alltid finns saker man kan/borde göra så är det svårt släppa alla inlämningar och skisser. Så efter fredagens lektion checkade jag ut för helgen, stängde av datorn och åkte till North Grand Mal för att fika och storhandla.

Tidigt i lördagsmorse hade jag min första ridlektion inne i Des Moines. Jag gick med i ridklubben här på ISU och som medlem får du möjlighet att både ta ridlektioner och vara med på hopptävlingar. Efter en timmes lektion hade mina ben förvandlats till spagetti och min häst Zoe hade  visat att hon verkligen inte var sugen på att springa just denna lördagsmorgon. Sedan kom mina vänner och hämtade upp mig i en pick-up. Så åkte vi runt i Des Moines hela dagen för att leta vinterkläder och kände oss tuffa i vår bil. Vi avslutade helgen med att gå på gratisbion i skolan och se The Great Gatsby!

Bra helg 🙂