Hoppa till innehåll

Main street och cupcakes

I tisdags hade vår lärare ställt in lektionen eftersom han alltid drar över tiden och ville kompensera för det. Eftersom jag bara har en lektion per dag så innebar det att jag var ledig! Efter att ha besökt Main street på oktoberfesten så bestämde vi oss för att det vore kul att åka dit någon gång på dagen för att se vad ”centrum” har att erbjuda. Main Street ligger lite öster om campus och det är inte så ofta man åker dit men under oktoberfesten så såg vi att de fanns en några kaféer och restauranger samt 2-3 klädbutiker.

Så i tisdags tog jag bussen mot ”centrum” för att kollade in utbudet… Tyvärr var utbudet inte så stort och turen på stan gick ganska snabbt. Men vi hittade ett ställe som sålde cupcakes och kaffe, vilket passade perfekt eftersom vädret nu har gjort en helomvändning och det är väldigt kallt ute!

IMG_4848

Amerikansk diner-känsla! 

IMG_4844

Kaffe med mjölk kräver fokus

IMG_4841Det blev sweetpotato och mint chocolate cupcakes

En kommentar till “Main street och cupcakes”

  1. perfekt fikaställe 🙂 köp något trevligt amerikanskt i klädbutikerna, det kommer du att gilla sen…

Kommentarer är stängda.