Hoppa till innehåll

NYC

Efter veckor med hårt arbete och sena nätter med inlämningar har jag tagit några välförtjänta dagar ledigt. Min familj kommer på besök och dom valde att hälsa på i New York, jag tackar inte nej till det! Så tidigt i morse lämnade jag Ames för att åka till Des Moines flygplats. 3 timmar senare landade jag på LaGuardia. Det när nog den häftigaste inflygningen jag har gjort i hela mitt liv. Manhattans skyline på min vänstra sida och på högra sidan Brooklyn och Atlanten, fantastiskt!

Mina föräldrar har aldrig varit i NYC så idag har det varit mycket sightseeing. Men det var väldigt trevligt och det finns alltid något nytt att se i staden. Vi bor i Harlem och det är en helt fantastisk stadsdel som tyvärr lätt glöms bort av turister. Här finns ingen glamorös shopping och det kryllar inte an några fancy restauranger (dock värt att notera att red rooster ligger på 125th, 30 dagar innan bör man boka för att få bord där!) men känslan på gatan är helt annorlunda från downtown och en stor del av NYCs musikhistoria finns i Harlem. Är det något jag uppskattar med New York så är det just variationen i staden och den ständiga förändringen. Vi valde att avslutade sightseeingdagen på Sinatras favoritrestaurang Patsy’s, och ja… Maten var fantastisk!

Eftersom datorn är kvar i Iowa blir det inga bilder idag. Det kommer i ett senare inlägg när vardagen är tillbaka!