Snart bär det av igen!

Jordbävningar. Vulkaner. Världens största pool. Antarktis. Ett land där dubbla månader CSN gör dig till miljonär (i pesos, men ändå!). Allt detta har en koppling med landet jag ska på utbyte till under ett halvår – nämligen Chile!

Snart kommer även mina bloggkollegor Josefin och Marcus åka iväg, till Frankrike och Sydkorea. Vi hoppas att ni kommer att följa vår resa!

I väntan på att vi nya bloggare kommer att köra igång så kan ni ta del av tidigare bloggare – Sara som pluggade i Graz, Ambjörn som åkte till Singapore och Anton som studerade i Monterrey.

Hej då KTH! 🙂

1

Profilbild
Läser fjärde året på Industriell ekonomi med inriktning energisystem. Studerar under höstterminen vid Universidad de Chile i Santiago. Christina vill plugga utomlands för att få ett miljöombyte efter 3 år på KTH. Hon valde att åka till Chile för att utforska en ny världsdel med målet att lära sig tala spanska flytande.