Hoppa till innehåll

Coastin’

I början av terminen åkte jag ju med några till en kuststad utanför Bordeaux, Atlantkusten alltså, och nu imorrn ska jag åka till Frankrikes andra kust, Medelhavskusten. Ska bli superkul att komma ner dit!

Lyon ligger verkligen bra placerad i Frankrike, det är nära alperna, medelhavskusten, två timmar med snabbtåg till Paris osv. Trots det har jag inte rest så mycket som jag tänkte. Jag har varit i Grenoble, Geneve, Annecy och på Atlantkusten. Det här blir min näst sista resa, för helgen innan jag åker hem har vi bokat en alpresa. Det ser jag också fram emot! Så det blir ju ändå ganska bra till slut! Det har nog inte blivit så mycket för att Lyon har varit så kul att bo i antar jag 🙂

IMG_9234
Atlantkusten i september! Så fint.
Bild1
Utgångspunkt Lyon! 

Jag har skrivit två prov denna vecka, och har två nästa, så denna fredagkväll spenderas själv på mitt rum med mina häften! (Vi får ju häften här bara, inga böcker behövs) Ska även klämma in några skype-dejter tänkte jag. Trevlig helg! Första advent på söndag va!

Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.