Om jag inte hade gjort mitt utbyte hade jag aldrig..

1. Insett hur bra mitt liv hemma är och hur man aldrig ska ta något för givet. Det är alltid bra att åka bort ett tag och få perspektiv på saker och ting.
    IMG_0330
  2. Lärt känna mig själv så bra. Det är bland det bästa man får med sig från ett utbyte tror jag.
    IMG_9449     IMG_9861
  3. Upplevt denna del av Europa så bra som jag har, har verkligen kommit att gilla klimatet och miljöerna här.
    IMG_8988
    IMG_0664IMG_0682
    IMG_9852
    IMG_9173
  4. Lärt känna alla roliga utåtriktade människor jag gjort. Utbytesstudenter är i regel positiva och äventyrslystna i min mening. Har vänner över hela världen nu med vilka jag hoppas kunna hålla kontakten med. Fransmän överraskade mig positivt också, det är lättare att bli vän med dem än jag trodde. De är öppna, hjälpsamma och roliga.
    IMG_9553 IMG_9797IMG_9169 IMG_8754
  5. Bott en termin i studentkorridor och levt ett riktigt studentliv!rum2

Bubblare:
x Nog haft mitt livs skönaste veckostart: Tennis måndagar 10-12 vid banorna precis bredvid mitt hus.
x Förstärkt min relation med min pojkvän hemma, detta är en klar utmaning men den har gjort oss starkare, skriver mer om det sen!

Som om det vore föruttänkt öppnar ansökningen till utbytesstudier imorgon 16 nov!! Är öppen i en knapp månad till 15 december. SÖK! Detta är chanser du inte får tillbaka sen!

Profilbild
Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.