Självständigheten

..som kommer med ett utbyte! Den går inte av för hackor. Vi har en tvättomat i huset och det kostar 2 euro att göra en tvätt.

Bra för den som senare bor med mig, för här har jag ”lärt mig” att städa och tvätta, eller framför allt att ingen annan gör det om jag låter det vara liggande 🙂

IMG_0593PS Hänger man tvätten slätt när den ska torka behöver man inte stryka sen!

Profilbild
Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.

2 reaktioner till “Självständigheten”

  1. En klar fördel om sin stökiga respektive åker på utbyte (hoppas jag) <3

Kommentarer inaktiverade.