Sol, bad, Machu Picchu och Amazonas!

Nu är ansökan stängd för i år! Medan äventyret bara har börjat för några av er så börjar mitt nu gå mot sitt slut! 🙁 Halvåret innan jag åkte iväg var så kul att planera och det är verkligen en stor del av resan, trots att det bästa kommer när man väl är i väg! 😉 .

Är så glad för er som sökt för ni kommer verkligen att få så många minnen för livet! Hade jag fått göra om mitt val hade jag inte ändrat någonting. Tiden har gått så fort och jag är supernöjd över min utbytesperiod!

Just nu är jag inne i slutet av tentaperioden och har lite blandade känslor. Det ska bli så skönt med ”sommarlov” men samtidigt tråkigt att snart åka hem. Nu väntar en månad av sol och bad, Machu Picchu och Amazonas! 🙂

Det har blivit sena kvällar på sistone och man är aldrig ensam vid Universidad de Chile!
Innergården vid universitetet! Det har blivit många sena kvällar här på sistone men det gör inget när skolan är så fin! 🙂

IMG_1589

Priserna på supermarkets är i princip likadana som i Stockholm och verkar därför äta väldigt mycket gatumat.
Kommer att sakna alla rutiner och knäppa saker som händer i Chile. Här kan man köpa vårrullar, sopaipillas och empanadas för 3kr/st! På bilden till vänster är det ett par som tvättar kläder i skolans fontän (har även sett folk bada och raka sig där). Till höger har vi en del av Universidad de Chile! 🙂

938629_10153819346164264_980776970_o      12375712_10153819346639264_1093845237_o

Profilbild
Läser fjärde året på Industriell ekonomi med inriktning energisystem. Studerar under höstterminen vid Universidad de Chile i Santiago. Christina vill plugga utomlands för att få ett miljöombyte efter 3 år på KTH. Hon valde att åka till Chile för att utforska en ny världsdel med målet att lära sig tala spanska flytande.