Alperna!

Kom precis hem från den nog härligaste helgen! Första och antagligen sista gången jag åkte skidor under min termin. Det var fantastiskt. Vi åkte med en Erasmus-ordnad resa till Courchevel, knappt tre timmar med buss. Säsongen började för kanske två veckor sen. När jag tänker på det vore det så härligt att åka hit på vårterminen, då kan man åka så mycket skidor! Varje helg anordnas resor. Åhh!!! IMG_1119 IMG_1120

Älskar detta! Perfekt temperatur också! Inte för varmt så man bara svettas, men inte heller för kallt så man bara vill gå in och tina. Några plusgrader tror jag och strålande sol. IMG_1131 IMG_1133

Middagen som ingick i resan! Tydligen en fransk klassisk rätt. Potatis, bacon och två feta ostar och in i ugnen. Gott efter en dag i backen! IMG_1163

Profilbild
Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.