Julstämning i Lyon!

Här börjades det i lagom tid tycker jag, och inte i typ oktober som i vissa andra länder. Det är supermysigt! Här är en av stadens restauranggator.IMG_0989

Julmarknad!IMG_1005

I helgen var min kompis Klara som pluggar i Grenoble på besök! Vi åt brunch på ett coolt ställe..IMG_1015

Sen åt vi crepes..IMG_1019

Sen åt vi middag! Hehe mycket mat men vi hann med massa annat emellan också 🙂 IMG_1033

Idag återstår här nio dagar innan jag åker hem för jul och nyår hemma! Sen kommer jag tillbaka, har lektioner i två veckor och sen tentor i en vecka. Efter det kommer jag hem för gott!

Profilbild
Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.