Rio de Janeiro – Del 2!

Här kommer del två, med mycket fler bilder från Rio! 🙂 Vi var där i cirka en vecka och det var helt perfekt. Att åka hit under nyår verkar också superhäftigt  – kolla vad mycket folk som samlas på Copacabana här!

Har man råd och tid finns det massor av andra städer och stränder som är värda att besöka. Vill verkligen tillbaka och utforska mer någon gång i framtiden!

Människorna i Rio verkade tänka mycket på utseende och det fanns gym lite här och var (till skillnad från Santiago där man får leta rätt länge). Det var verkligen lika fint och härligt som jag föreställt mig så låter bilderna tala för sig själva! 🙂

Cristo Redentor!
Cristo Redentor! Blev förvånad över att statyn var mindre än jag trodde, den ser verkligen större ut på bilder!

20150823_102542

hej
Escadaria Selarón! En väldigt känd trappa som alltid verkar vara smockfull med turister 😉
På väg mot sockertoppen!
På väg mot sockertoppen! Det är helt magiskt och omöjligt att få med känslan på bild, absolut värt att åka upp till om man är i Rio!
Så fin utsikt!
Utsikt från Sockertoppen!
Små hungriga apor hoppade glatt fram så fort någon spillde lite mat! :)
Små hungriga apor hoppade glatt fram så fort någon spillde lite mat! 🙂 Bilderna blev suddiga eftersom dom var så himla snabba!
copa
Copacabana! Hade sett fram emot att ta mitt första dopp i Atlanten men det var så höga vågor varje dag att man bara fick doppa fötterna! 🙁
Det är alltid något som händer på strandpromenaden, här fick man testa cykla på någon konstig cykel
Som jag nämnde i del ett är det liv och rörelse överallt. Det är jättemysigt att gå längs stränderna på kvällarna och bara inse att man är i en så häftig stad som Rio de Janeiro!
Jag som älskar alla olika typer av kött befann mig i himmelriket! "Köttbufféer" där man serveras vid bordet verkade vara riktigt poppis bland turister i Rio och även vi gick till en sådan restauran nästan varje kväll!
”Köttbufféer” där man serveras vid bordet verkade vara riktigt poppis bland turister i Rio och även vi gick till en sådan restaurang nästan varje kväll!

Klicka här om du missade del 1!

 

Profilbild
Läser fjärde året på Industriell ekonomi med inriktning energisystem. Studerar under höstterminen vid Universidad de Chile i Santiago. Christina vill plugga utomlands för att få ett miljöombyte efter 3 år på KTH. Hon valde att åka till Chile för att utforska en ny världsdel med målet att lära sig tala spanska flytande.