Äntligen hemma

i mitt älskade Stockholm! Detta blir min sista hälsning på denna plattform! Det var lite segt att efter en mysig jul hemma åka ner till Lyon för att ha terminens sista lektioner och till sist tentorna. Men nu är det avbockat och jag kom hem igår och hade idag min första dag på KTH, så kul att vara tillbaka! Uppskattar verkligen allt med KTH nu ännu mer! Att åka på utbyte är en fantastisk möjlighet att se nya platser och träffa nya människor, det har jag verkligen gjort! Har fått så himla härliga kompisar från världens alla hörn. Är så glad och tacksam för allt. För er också, som läst!

IMG_1770
Stockholm ❤️❤️❤️❤️

Vi ses på KTH! // Josefin

Profilbild
Josefin läser tredje året på civilingenjör i maskinteknik med fransk inriktning, där man i tvåan läser franska och i trean åker till ett fransktalande land, där hittills Frankrike finns. Hon läser höstterminen i Lyon. Målet är att bli säkrare i franska och få ett miljöombyte.