Hoppa till innehåll

Bali, kuta

Nu ligger jag på en solstol och lyssnar på hur bladen spelar sin melodi i vinden. Mycket poetiskt va? Vi har precis anlänt till Ubud och ett så fint hotel mitt i djungeln. OBS: usel kvalité på bilderna på grund av super segt internet.

Processed with VSCO with g3 preset

Vi började resan till Bali att spendera 5 dagar i Kuta som ligger på södra delen av Bali. Trots varningar om att det är smutsigt där så tänkte vi att det kunde vara kul att få se hur alla backpackers har det. Nu kan ju jag föra vidare informationen att INTE åka dit om man är över 20 år och inte är australiensare eller britt. Om man vill bo vid stranden rekommenderar jag istället Seminyak som ligger lite högre upp eller Nusa Dua.

Processed with VSCO with f2 preset

DCIM100GOPROGOPR0476.

Vi har, trots att vi bodde på fel ställe, verkligen haft fem fantastiska dagar när vi ätit gott, solat och åkt på utflykter. Och som sagt världen är så liten!!! Precis som när jag var på Filippinerna så plingade det till i mobilen och så visar det sig att två Svenska vänner också är här på semester. Igår hade vi en mycket trevlig men stökig kväll, så idag är vi lite möra.

Nu ska jag hoppa i poolen! Puss och kram!