Hoppa till innehåll

Fin-eftermiddag

Jag tog pluggledigt idag eftersom jag skrev tenta imorse, och gjorde något mycket trevligare med min eftermiddag! Ni får ju bara höra mig klaga om mitt plugg känns det som, vilket faktiskt är långt ifrån hela sanningen mina vänner, långt ifrån.

Paris bjöd på lite sol och värme idag och då måste man ju passa på!

IMG_7409
Jag som för en gångs skull fick till en bildskön lunch (banana pancakes med kiwi och Frankrike-yoghurt) fyllde fotot med svettiga träningskläder istället. Men poängen är att jag sitter på min balkong, tittar på takåsar och äter lunch. Tio av tio poäng!
IMG_7418
Mätt, belåten och ombytt nog jag metron bort till Grand Palais och Pont Alexandre. Passerade Seine och spanade på alla Parisare som lördagsnjöt av vädret
IMG_7417
Jag och Alexandra var nämligen ute efter uteserverings-häng! Vi hamnade på detta ypperliga ställe, Faust. Där satt vi ganska många timmar och pratade om allt möjligt
IMG_7426
Tack för denna eftermiddag Paris! 🙂
Profilbild
Hej! Jag heter Åsa Östman och bor för tillfället i Montreal, Kanada. Häng med!