Hoppa till innehåll

För få dagar – för många behov

Haha nu kommer det nog börja handla lite om hur segt det känns för oss alla att åka hem, jag delar Kaspers prehemrese-stresssyndrom! Jag fick min första lilla dipp igår då jag insåg att jag lämnar Paris om bara några dagar, kändes inte alls kul.

Jag har massa roligt som väntar hemma i Sverige, familj vänner pojkvän mat lägenhet jobb, verkligen massor med saker, men det hör liksom inte hit. Det känns bara väldigt tråkigt att åka ifrån Paris, jag älskar verkligen den här staden you knoooow.

Jag har påbörjat en liten lista på vad jag ska hinna med nu sista dagarna. Det är ganska mycket människor jag vill hinna träffa, jag vill upp till Sacre Coeur samt vinka hej till Eiffeltornet, springa gärna två gånger, gå i affärer och ta kaffepauser, gå på bio och se Café Society, morgonpromenera, köra en ordentlig genomsökning av Marais vintagebutiker och strosa längs St Honoré och titta in i alla glammiga skyltfönster. Utöver det vill jag ju givetvis ta det väldigt lugnt, ha mycket Åsa-tid, för att inte tala om tiden jag behöver för att reflektera. Jag flyger hem på torsdag.. Haha. Dessutom måste jag förbi ESTP och lämna min miniräknare och få lite papper och sådär, och såklart städa ur min studio men det borde ju inte ta såå lång tid.

Idag tänkte jag nog åka bort till St Honoré, det är Paris motsvarande Fifth Avenue och alla lyxbutiker håller till där men superpimpade skyltfönster, så brukar vara en väldigt vacker stros-sträcka! Sen ska jag möta upp Gabriela som börjar jobba på måndag, hon behöver köpa nya kläder och jag har generöst erbjudit min hjälp!

Natti och Pripp har ju varit här några dagar, igår var vi ute och åt tillsammans! Vi kunde sitta ute hela kvällen, verkligen såååå mysigt!

FullSizeRender (2)
Glada (och ivriga?) tjejer som väntar på förrätt 🙂
IMG_7530
Som sedan kom in och såg ut såhär, sparris med lax i limesås. Prippster åt anka!
IMG_7539
Det hade hunnit mörkna lite när det var dags för huvudrätt. Jag och Nato åt lamm som var såååå gott och Prippen valde Entrecôten
IMG_7534
Inget tråkigt middagssällskap det här inte!

Puss så länge!

Profilbild
Hej! Jag heter Åsa Östman och bor för tillfället i Montreal, Kanada. Häng med!