Hoppa till innehåll

Gili Trawangan

image

Vilken otrolig vecka vi har haft på Gili öarna. Gili öarna tog vi oss till genom att ta en båt från Bali som tog cirka två timmar. Det finns tre Gili öar och vi bodde på Gili Trawangan. Gili Trawangan är den mest exploaterade ön och det finns massvis med restauranger och barer i staden. Om man vill ha det lite lugnare så bör man åka till någon annan av öarna. Jag och min pojkvän gjorde dock ett lyckokast då vi bokade in oss på ett jättefint hotel som låg lugnt och fint men bara tio minuter från centrum.

imageProcessed with VSCO with c1 presetimageimage

Ruben passade på att ta sitt Open Water vilken är den första kursen när man dyker med tuber. Jag passade på att både freedivea och scuba divea. Jag måste säga att jag har blivit väldigt sugen på att ta kurser i Free diving (alltså utan tuber) nu. Det är så spännande att känna att man bara har sin egen kropp att lita på.

Annars har vi också hyrt cyklar, spelat beerpong (jag vann ;)) ätit på matmarknaden och badat massor. Det är verkligen så härligt när man kommer in i semestermodet och bara går efter mat- och sovklockan. En gång grät jag till och med för att jag tyckte allt var så perfekt. Haha, kan möjligtvis bero på lite hormon påslag men men..

DCIM100GOPROG0160591.

See you later!