Hoppa till innehåll

Ingen måndags-ångest

Hej på er!

Vilken fin helg det har varit. Den har varit sådär lagom lugn och efter mitt senaste ångest inlägg släppte det och plugget känns bra nu. I fredags var jag ute med det här gänget: image

Eller ja, de närmaste tre från början i alla fall. Sen fick vi nya vänner. Innan bordet fylldes upp så pratade vi om att det faktiskt bara är fyra veckor och fyra dagar kvar till vi åker hem. Trots att vi alla längtar hem så pratade vi oss alla fyra varma om Taiwan och vi alla fyra kommer sakna det på vårt egna lilla sätt. Trots att det har varit så annorlunda mot vad jag förväntade mig, så har jag kommit in så bra i livet här nu. Jag trivs så bra med att gå upp på morgonen innan Kate vaknar och ta en promenad runt ”parken” och lyssna på en pod, köpa en pannkaka till frukost, plugga på Starbucks, gå till favoritrestaurangerna och känna sig vild när man provar något nytt ställe.

Att åka till ett annat land i fyra månader är en erfarenhet jag inte tror att någon ångrar. Åk på utbyte! Puss och kram