Tentor i mängder

Nu är stunden inne för mig, dags att påbörja min sista tid på ESTP, tentatiden. Kommande 15 dagar har jag åtta tentor.. Här kommer en liten redovisning av vilka de är:

Tisdag 10/5. Béton Precontraint 2hp (Spännbetong) & Rehabilitation du Batîment 2hp (Renovering och restaurering av byggnader)

Onsdag 11/5. Hydraulique Appliqué 2hp (Applicerad hydraulik)

Fredag 13/5. Géotechnique 2hp (Geoteknik)

Torsdag 19/5. Francais 1hp (Franska)

Lördag 21/5. Comptabilité analytique 2hp (Kostnadsredovisning)

Måndag 23/5. Technologie du chantier 1hp (Produktionsteknik)

Tisdag 24/5. Béton Armé 4hp (Armerad betong)

Pjuh! Kan nog bli skojiga dagar här framöver 🙂 mitt första delmål är nu på fredag, då kommer ändå fyra tentor ligga bakom mig, och det är fyra av dom tyngsta. I dagsläget är jag mest nervös över hyrauliken för den har jag inte ens börjat med.. Får bli tisdagkväll och onsdagförmiddag. För morgondagens tentor tillåts vi ha med oss en A4 till precontrianten, vilken alla ni som har läst mekaniken på Samhällsbyggnad vet att man kan maxa rätt bra.. Så det är mitt livsverk för tillfället, jag hoppas klara mig med den! Och rehabilitations-kursen innehåller en teoretisk del som handlar om arkitekturen i Paris, den biten har fastnat rätt bra så jag håller tummarna för att jag når 10 poäng med den kunskapen haha.

Har förresten fått tillbaka min första tenta! Och jag klarade den! Jag har nu alltså officiellt 1 högskolepoäng från mina studier här i Paris, då borde väl CSN börja kunna ge med sig va? 🙂

Nej nu blir det sista inmatningen innan jag går och lägger, vi hörs snart igen!

IMG_7143
Igårkväll när jag och Andrea gick från Gabriela precis innan det mörknar. Vi är som ni ser vid ganska gott mod ändå! 🙂
Profilbild
Hej! Jag heter Åsa Östman och bor för tillfället i Montreal, Kanada. Häng med!

En kommentar till “Tentor i mängder”

Kommentarer inaktiverade.