Hoppa till innehåll

Ubud, Bali

Ubud, vilket ställe! Så fort man kom bort från de värsta turiststråken så var det helt magisk. Bokstavligen. Ibland tyckte jag mig riktigt kunna känna andligheten, hihi. Jag förstår att det har blivit ett yogamecka. <3

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Vi hyrde moppe en dag och såg otroliga tempel och jättefina risfält. Moppe eller cykel är verkligen grejen när man ska se en ny stad. Ubud ligger så fint till uppe i bergen att jag tycker det härligaste på hela Ubud-resan var att se omgivningarna. Jag skulle också rekomendera att ta en matlagningskurs, vilket var så roligt. Både jag och min pojkvän är jätte intresserade av mat och det var verkligen en super rolig upplevelse. Sist men inte minst skulle jag vilja rekomendera att äta frukost eller lunch på Kepitu restaurant. Restaurangen är insprängd i berget och hänger ut över djungeln. Vi åt en varsin femrättersmeny till frukost och både maten och utsikten var en riktig fem poängare.